© 2023 by Sasima. All rights reserved.

Priser

Nedenfor finner du oversikt over våre priser og tjenester. Ønsker du en skreddersydd løsning? Ta kontakt, så lager vi en pakke tilpasset dine ønsker og behov!

Under svangerskapet

Fødselsforberedende kurs: 3 timer (privat)
Fødselsforberedende kurs: 6 timer (gruppe)
Gravidmassasje: hjemme hos deg

Dette kurset gir deg og partneren tidsriktig, evidensbasert informasjon og mange praktiske verktøy slik at dere kan ta informerte valg og møte fødselen og foreldreskap med styrke og glede!!

 

Inkluderer lett servering og kursmateriell.

 

Pris:

kr 950/par

kr 750/single eller studenter

 

Les mer...

Dette er et gruppekurs som gir deltagerne tidsriktig, evidensbasert informasjon og mange praktiske verktøy slik at derekan ta informerte valg og møte fødselen og foreldreskap med styrke og glede!!

 

Inkluderer lunsj og kursmateriale.

 

Pris:

kr 1800

kr 1400/single og studenter

 

Les mer...

En helhetlig, avslappende, langsom og svært behagelig helkroppsmassasje som hjelper deg å komme mer tilstede i kroppen, pusten øyeblikket! Den løser opp i muskelspenninger, hjelper med søvnproblemer og dårlig sirkulasjon mens du får stilnet tankestrømmen og gir slipp på unødvendig stress!

 

 

Pris:

kr 950/60 min

kr 1150/90 min

 

Les mer...

Fødsel og barsel

Birth Essentials: Fødselsdoula
Beyond Birth: Barseldoula
Belly, Birth and Beyond: Fødsels- og barseldoula

Inkluderer:

 

1 fødslesforberedende møte på ca 3 timer, email/telefon/chat support, on-call fra uke 39 til fødselen, kontinuerlig fødselsstøtte fra fødselen starter til et par timer etterpå, ca 3 timer barseloppfølging. Ta kontakt for å høre mer om tilbudet og kapasitet!

 

Pris:

kr 13950

 

Les mer om doulastøtte..

 

Inkluderer:

 

2 timer barselforberedelser under svangerskapet, 8 timer barseloppfølging som kan brukes så kort tid etter fødselen som du ønsker! Områder jeg hjelper med er amming, søvn (din egen!), bæring, tolkning av babyens signaler, matlaging og lett rengjøring.


Pris:  

kr 7500

 

 

Inkluderer:

 

Alt som er i Birth Essentials-pakken i tillegg til utvidet on-call periode fra uke 37, gravidmassasje på 90 min., Birth Bliss fødselsforberedende kurs på 6 timer, 2 yoga nidra timer på 40 minutter, utvidet barseloppfølging på ca. 6 timer. Ta kontakt for å høre mer om tilbudet og kapasitet!

 

Pris:

kr 22950

 

Les mer om doulastøtte..

 

Fødselsforberedende samtale:  
Yoga nidra for gravide: 60 min
Journey to Birth treff: 4 kvelder på 1.5 timer

En fødselsforberedende samtale er for deg som har behov for å samle tankene, få svar på spørsmål, kanskje hjelp til utforming av et fødebrev eller bearbeide tidligere opplevelser. Det er også for partnere som trenger veiledning i hvordan man best mulig kan støtte en fødende og nybakt mamma!

 

Inkluderer lett servering.

 

 

 

 

Pris:

kr 650 for 1 time.

kr 250 for hver time etter.

 

Bestill time...

Yoga nidra for gravide fokuserer på temaer som frykt, familie, fokus og fødekraft gjennom guidet, søvn-basert meditasjon for dyp og restoritiv avspenning!

 

Yoga nidra:

  • Forbedrer søvnkvalitet.

  • Øker konsentrasjonsevnen.

  • Senker stressnivå.

  • Hjelper mot angst.

  • Forbedrer humøret. 

  • Er et fantastisk verktøy for å forberede seg til fødselen!

 

Pris: 

kr 150 drop-in 

kr 675 klippekort 5 klipp

 

Les mer...

Sett av noen kvelder under svangerskapet til å treffe andre kommende mammaer, åpne opp for ny inspirasjon i svangerskaps- og fødselsprosessen og stresse-ned med avslappende fargelegging!

 

INGEN kunstnerike talenter eller forkunnskaper trengs og selv om det å gjøre kreative aktiviteter kan være utfordrende om du ikke er vant til det, lover jeg deg noen hyggelig kvelder sammen!

 

Inkluderer Journey to Birth fargeleggings- og dagbok (verdi kr89), lett servering og masse fødselsinspirasjon!

 

Pris:

kr 260/4 kvelder på 1.5 timer

 

 

Les mer om boka...